1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Overfinch offentliggør ny Range Rover
0

Overfinch offentliggør ny Range Rover

Overfinch offentliggør ny Range Rover
0
0

Overfinch, den verdenskendte tuner af alle typer Range Rover, har offentliggjort billeder af deres nye L405-baserede model. Se detaljerne og billeder her.

Range Rover tuning specialisterne Overfinch, der har modificeret den luksuriøse offroader i mere end 40 år, har afslørede detaljerne omkring deres tuningspakker for den helt nye Range Rover.

De største ændringer er visuelle, med en grundig overhaling af de eksterne karrosseridele. Frontkofangeren er blevet ændret med tre store køleindtag og LED-kørelys. Der er også en ny bagkofanger og tagspoiler, der sammen med frontkofangeren er fremstillet af kulfiber. Bilen er tilgængelig med særlige 22 eller 23-tommers fælge i tre forskellige designs.

En af de største aspekter af den nye Overfinch Range Rover er det gennemmodificerede interiør, der anvender højkvalitets ’Bridge of Weir’ læder. To sædedesigns er tilgængelige, et for komfort og stil og det andet med et mere sportsligt udtryk. Det håndpolerede træindlæg tilpasses særligt til hver bil.

Læs også:  Fuldelektriske køretøjer i Danmarks kommuner: Hvem ligger i spidsen?

Overfinch kan også tilbyde tuning for hele motorprogrammet, men det er endnu uvist hvor mange hestekræfter der kan hentes.  Overfinch siger at tuningspakkerne vil være skræddersyede til hver enkelt kunde, alt afhængig af hvilken bil de ønsker at skrue sammen.