1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Overrask naboen med BMW M Performance
0

Overrask naboen med BMW M Performance

Overrask naboen med BMW M Performance
0
0

Når naboen i næste uge udskifter sin firmabil, og der pludselig står en BMW i hans garage med M-stafferinger og meget andet, så skal du ikke blive forvirret…

M Performance er navnet på en udstyrs- og optimeringslinje BMW tilbyder til eftermontering.
Designmæssigt finder man aerokits, M-striber, den store grill, kæmpe men lette fælge, carbon-look sidespejle og meget andet. Indvendigt kan kabinen blive udstyret med M Performance rat i alcantara, carbon-look rundt om i kabinen, specielle dørmåtter og meget andet.
Ydelsen optimeres med et powerkit, mens udstødningen kan udskiftes til en lettere, som samtidig giver en markant bedre lyd.

Kort sagt er M Performance BMWs svar på Audi S-line. Dermed er det tiltænkt sælgeren eller privatpersonen, som vil udstråle noget ekstra, og gøre en eksempelvis småkedelig konservativ 320d mere interessant for forbipasserende.

Læs også:  Volkswagen California CONCEPT: Et glimt af fremtidens Ikoniske autocamper

Trods de høje bilpriser i Danmark er M Performance for alle, da mange af elementer på testmodellerne ikke var ekstraordinært dyre. Man skal dog have en tyk pengepung, hvis man vælger de store 20”-fælge med, hvor M-logoet pryder under BMW-mærket i midten af fælge. Prisen for disse starter nemlig ved 36.500 kr., mens 464-varianten med sort krom til 5-serien koster på den anden side af 50.000 kr..

M Performance til store og små

Testmodellerne med M Performance udstyr inkluderede M135i, 335i, 535i og den nævnte 330d.
M Performance tilbydes dog også til de billigere modeller, og man kan derfor sagtens få eftermonteret et powerkit på 120d, 320d og 520d for en pris fra 9.495 kr.. Her bliver ydelsen hævet med 16 hk og drejningsmomentet forøget med 40 Nm. På specifikationsarket reducerer det 0-100 km/t tiden med 0,5 sekunder, mens 80-100 km/t klares 1 sekund hurtigere.

Læs også:  Porsche hylder ikon med ny eksklusiv version

Købes M Performance powerkit, udstødning eller nogen af de andre dele beholdes fabriksgarantien selvfølgelig.

Se billeder fra dagen i galleriet forneden.