1. Home
  2. Baggrund
  3. Peugeot introducerer nyt privatleasingkoncept
0

Peugeot introducerer nyt privatleasingkoncept

Peugeot introducerer nyt privatleasingkoncept
0
0

Peugeot har netop introduceret et nyt interessant privatleasingkoncept, der skal gøre endnu flere danskere interesserede i leasing.

Franske Peugeot har det seneste stykke tid været kreative med sine leasingtilbud, og således har man kunne lease en 108 eksempelvis, hvor udbetalingen blot var den samme som en måneds ydelse – og herudover var bindingen blot på 12 mdr!

I dag er Peugeot alfahan på det danske privatleasingmarked, og det nye MIX-leasing koncept skal cementerer den position. Det nye koncept tilbyder kort sagt: lav udbetaling, lav månedlig ydelse og mulighed for at købe bilen efter 12 mdrs. leasing!

”Peugeot satte dagsordenen på privatleasingmarkedet i 2014, og det er vores helt klare ambition at fastholde denne position i 2015”, fortæller adm. direktør for Peugeot Danmark, Kenneth Hansen og fortsætter: ”Peugeot MIX-leasing er et innovativt leasingkoncept, der ikke alene har en lav udbetaling, men som ydermere giver kunden en unik mulighed for at vælge til eller fra efter endt leasingperiode. Det betyder med andre ord, at kunden kan aflevere bilen eller overtage den til en meget fordelagtig pris og eksempelvis finansiere den uden udbetaling. En så fleksibel løsning er ganske enkelt ikke set tidligere i branchen”.

308 SW 1.6 Blue-eHDi

Konceptet introduceres med 308 SW som produktet – det er nemlig kun med denne bil, man kan gøre brug af MIX-leasing hos Peugeot. Udbetalingen er 4.995 kroner, og den månedlige ydelse er 2.995 kroner. 308’eren man får er stationcarmodellen med en 120 hestes 1.6 Blue-eHDi dieselmotor, der også er den mest solgte 308’er. Dette skyldes bl.a. brændstofforbruget, da den er angivet til 31,3 km/l, og ligesom alle de andre 308 SW’ere er bagagerummet på 660 liter, hvilket er en vigtig egenskab for børnefamilierne.

Læs også:  Volkswagen California CONCEPT: Et glimt af fremtidens Ikoniske autocamper

Leasingperioden er på 12 mdr og med 15.000 km. Efter de 12 måneder kan man returnere sin 308 SW, eller man kan overtage den finansieret gennem Peugeot Finans med 0 kr. i udbetaling. De 12 mdrs. leasingomkostninger fratrækkes nyprisen på 286.770 kr., og således lyder overtagelsesprisen på 245.235 kroner. Desuden har leasingmodellen metallak, kromlister og tonede ruder til en merpris på 8.100 kroner, men dette får man ”gratis” med. Finansieringen Peugeot Finans tilbyder lyder på 3.799 kr. i 84 måneder med en fast rente på 6,95 %. De samlede kreditomkostninger bliver således 73.881 kroner, hvorfor det samlede beløb som skal betales ved overtagelse af bilen er 319.116 kr.

Vælger man at betale 20 % i udbetaling, tilbyder Peugeot at finansiere bilen på attraktive vilkår.

tags: