1. Home
  2. Bilmærker
  3. Porsche
  4. Porsche 911R: En investering ud over det sædvanlige
0

Porsche 911R: En investering ud over det sædvanlige

Porsche 911R: En investering ud over det sædvanlige
0
0

En udgave af Porsche 911 GT3 RS med manuel gearkasse. Måske den ikke lyder bekendt under netop det navn: den hedder nemlig Porsche 911R. Performance som en GT3 RS, bare med en manuel gearkasse frem for en lynhurtig dobbeltkoblingsgearkasse i RS’eren.

Og med en bil som 911R, der produceres i stærkt begrænset antal, følger også muligheden for at tjene penge. I hvert fald hvis man var tidligt ude og fik sig skrevet op til modellen, da købsprisen på den lå på omkring 200.000 dollars.

Lad os bare sige, at den er blevet penge værd. Flere penge værd. SERIØSE penge værd. Top Gear-magasinet har snakket med superbilsspecialist David Rai vedrørende dette fænomen med biler som investeringer, og specialisten hævder at 911R i skrivende stund sælges for op mod 590.000 dollars.

Læs også:  Singapore Slingshot: En rekordtur for Porsche Taycan

Det er næsten en tredobling af den oprindelig pris, og i følge David Rai er det her et fænomen, som vi kommer til at se i langt større grad fremadrettet. Det her med at investere i biler og beholde dem over længere tid for herefter at tjene penge på dem, frem for blot at lade pengene ligge stille i banken.

Så har du startkapitalet til en eftertragtet vogn og passionen for at passe på og beholde den mange år, er det bare med at komme i gang. Lignende situation udspiller sig ved mange andre biler herunder eksempelvis Porsche Cayman GT4 men også Ferrari 458 Speciale, hvis startpris var på 285.000 dollars.

Specialen var folk ikke specielt interesserede i til en start, men tingene ændrede sig da man fandt ud af, at det var den sidste Ferrari med ren V8-sugemotor.

tags: