1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Porsche Boxster og Cayman får firecylindret turbomotor i 2016
3

Porsche Boxster og Cayman får firecylindret turbomotor i 2016

Porsche Boxster og Cayman får firecylindret turbomotor i 2016
0
3

En Porsche skal helst have en sekscylindret boksermotor, men pga. de strengere regler til bilers udledning, har Porsche måtte omtænke sine motorer.

Den nye turboladet firecylindret motor var egentligt først planlagt til at komme i produktion, når den nye Boxster og Cayman ville blive offentliggjort, men når går rygtet, at Porsche hurtigst muligt vil smide motoren i den lille sportsvogn.

Rygtet kommer fra Porsches CEO, Matthias Müller, at en ny firecylindret turboladet boksermotor vil være i både Boxster og Cayman i starten af 2016!

2 eller 2.5 liter?

Der er endnu ikke flere sikre informationer, men der gættes på, at der både vil være en 2-liters og 2.5 liters model. Ved hjælp af to turboladere skulle ydelsen kunne komme op omkring 300-395 hestekræfter, hvilket dermed ydelsesmæssigt ikke gør det noget problem for de nye firecylindrede motorer, at erstatte den 2.7 og 3.4 liters boksermotor til den nuværende Boxster og Cayman. Mere præcist forventes den 2-liters turbomotor at yde mellem 300-355 hestekræfter og den 2.5 liters op mod 395 hypper!

Læs også:  Vision 357 Speedster: Endnu et retro-koncept fra Porsche

Bare rolig, den sekscylindrede boksermotor vil fortsat være at finde i 911 GTS, Carrera, Carrera S, Turbo og Turbo S. Dog ville disse motorer også blive turboladet. Kan du ikke klare dette, så må du bare vælge en Cayman GT4, 911 GT3 eller GT3 RS.

Billederne du ser er af den nuværende Porsche Cayman.