1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Premiere: Toyota åbner dørene til ny Yaris
0

Premiere: Toyota åbner dørene til ny Yaris

Premiere: Toyota åbner dørene til ny Yaris
0
0

To af Toyotas bedst sælgende biler i Danmark – Toyota Aygo og Toyota Yaris – er netop kommet i nye udgaver. De står klar til prøvekørsel hos alle Toyota-forhandlerne i weekenden 13.-14. september.

Her bliver den nye Toyota Yaris for første gang vist frem i Danmark, og der er rigeligt at glæde sig til, lover Toyota. Den rummelige familiebil byder nemlig på et nyt og meget markant frontdesign, en øget kvalitetsfornemmelse i kabinen og en brændstoføkonomi på op mod 30 km/l.

Samtidig introducerer Toyota også nyeste generation af multimediesystemet Toyota Touch 2 med en 7” touch skærm, bakkamera som standard, trådløs streaming af musik samt MirrorLink, der gør det muligt at spejle skærmbilledet fra sin kompatible smartphone op på bilens touch skærm.

Op til 32 km/l
Derudover fås den nye Yaris med fire forskellige motorer i form af to forskellige benzinmotorer, diesel og hybrid. Her er det hybridmotoren, der tegner sig for den absolut bedste brændstoføkonomi på op til 32 km/l i gennemsnit ved bykørsel og en meget lav halvårlig ejerafgift på 290 kr.

Læs også:  9 tips til at køre sikkert og lovligt på de tyske veje

Den nye Yaris fås fra 104.995 kr. med 1.0-liters benzinmotor, mens prisen for hybridudgaven starter på 179.997 kr. Dermed er prisen for den nye Yaris mere attraktiv end nogensinde før.

Aygo også klar til åbent hus
En af Danmarks absolut mest populære biler siden 2005 – Toyota Aygo – er i sommerens løb kommet i en helt ny udgave, som også står klar hos landets Toyota- forhandlere.

Den nye Aygo markerer sig med et opsigtsvækkende design med mulighed for at tilpasse bilens udseende ved at skifte forskellige dele både ud- og indvendigt til andre farver helt efter eget ønske.

Aygo fås i forskellige udstyrsvarianter, hvor især udgaven med navnet AYGO x- press frister med lækkert udstyr som fx aircondition, bakkamera, 15” alufælge, tågeforlygter og ikke mindst x-touch multimediesystemet med 7” touch skærm og trådløs integration af ens smartphone.

Læs også:  Porsche hylder ikon med ny eksklusiv version

Danmarks bedste billån
Aygo x-press med den omfattende mængde ekstraudstyr fås fra kun 1.150 kr. pr. md. ved finansiering gennem Toyota Finans, der tidligere i år blev kåret af Forbrugerrådets magasin Tænk Penge til at tilbyde Danmarks bedste og billigste billån.

Den billigste Aygo koster fra 89.495 kr. – og fås ved finansiering gennem Toyota Finans i åbent hus weekenden fra 915 kr. pr. md.

Det er dog ikke kun den nye Aygo, man kan få finansieret til ekstra lave renter hos Toyota Finans. Faktisk gælder den variable rente på kun 1,95 procent ved finansiering af en hvilken som helst fabriksny Toyota-model frem til udgangen af september.