1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Range Rover Sport lækket ved en fejl
0

Range Rover Sport lækket ved en fejl

Range Rover Sport lækket ved en fejl
0
0

Den nye Range Rover Sport er blevet afsløret uden forklædning af et amerikansk rudetonings-firma.

Forestil dig at du ejer et rudetonings-firma og et stort navn i bilbranchen giver dig en tophemmelig, pre-produktions prototype til en tophemmelig, pre-produktions TV-reklame. Hvad er det første du gør når arbejdet er overstået? Tager nogen billeder og deler dem på internettet, naturligvis!

Sure miner

Det har været tankegangen for denne glade amerikaner. Med brugernavnet ’kunsten at tone’, lagde han disse billeder op af hvad der synes at være den nye Range Rover Sport, på et forum for rudetonere. Han oplyste i samme forbindelse at han netop havde arbejdet på bilen i forbindelse med en TV-reklame. Taget i betragtning at Land Rover først netop har offentliggjort de første teaserbilleder af bilen og at de har søsat en større PR-kampagne de næste to uger op til bilens officielle afsløring i New York, må man man vurdere at der ikke var grønt lys fra briternes side. Ups.

Læs også:   Tesla Roadsters med 0 kilometer på tælleren fundet i Kina: Var beregnet til ''reverse engineering''

De nye billeder giver os et fremragende blik på den nye bil, der synes at være en blanding af den nye Range Rover og stylingsdetaljer fra Evoque. Motormæssigt kan vi forvente et udvalg der ligner den større Range Rovers, med tilføjelsen af en hybrid-drivlinje samt snak om en 2.0-liters dieselmotor.