1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Rekordstort fremmøde til dansk Dacia-fest
0

Rekordstort fremmøde til dansk Dacia-fest

Rekordstort fremmøde til dansk Dacia-fest
0
0

En femtedel af alle danske Dacia tropper op til mærkets 1-års fødselsdag der markeres med en skovtur på Egeskov Slot på Fyn.

Dacia er hverken sexet eller sjovt, men priserne er i bund og de nye ejere siger bestemt ikke nej til en gratis frokost. Om det er det stærke emotionelle bånd til det rumænske mærke eller det kostfri tilbud er svært at afgøre, men hvad Dacia selv beskriver som en overvældende modtagelse på fejringen af mærkets et års fødselsdag i Danmark.

I samme forbindelse er samtlige danske ejere bleve indbudt på ’Dacia Picnic’ ved Egeskov Slot i slutningen af maj og den danske importør forventede ikke meget mere end hundrede tilmeldinger – højst.

Realiteten er, at næsten hver femte Dacia i Danmark – eller 354 biler ud af i alt 1.600 er tilmeldt til begivenheden. Det har overrasket marketingchef i Dacia Danmark, Genete Rafn, der fortæller at importøren ikke ’i sin vildeste fantasi’ havde forestillet sig en sådan entusiasme omkring arrangementet. Hele 1.750 personer deltager i begivenheden på Egeskov Slot, hvor der bydes på en entrébillet og en madkurv af hvad Dacia selv beskriver af ’ordentlig kvalitet’.

Læs også:  Optimeret sikkerhed på vintervejene: Kia præsenterer innovativ snekæde-integreret dækteknologi