1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Rygte: 2. generation BMW i8 får 750 hestekræfter!
0

Rygte: 2. generation BMW i8 får 750 hestekræfter!

Rygte: 2. generation BMW i8 får 750 hestekræfter!
0
0

Den nuværende BMW i8 er hæsblæsende. Ikke blot designmæssigt men også både teknologisk hvad angår karrosseriet, kabinen og motoren.

Motoren er blot en ”sølle” 1,5 liters med tre cylindre, men ved hjælp af to elmotorer er ydelsen hele 362 hk og 0-100 km/t er passeret på 4,4 sekunder. Iflg. Automobile Magazine kan det dog forventes, at BMW vil hæve ydelsen til ekstreme 750 hestekræfter – det er altså over en fordobling!

Læs vores test af BMW i8 her.

bmw-i8-14

Automobile Magazine fortæller dog også, at den næste generation BMW i8 først vil lande i 2022 eller 2023. Det er dog en meget lang tidshorisont, og meget kan ske på denne tid. Magasinet er dog ikke bange for at ”røbe” mere, da de ligeledes tror brændstofmotoren vil blive droppet i stedet for tre elmotorer og et bedre batteri. Således skulle rækkevidden også blive forlænget til omkring 480 km.

Læs også:  Ny generation af Mercedes-AMG GT Coupé: kraft og elegance forenes

Foruden firehjulstræk forventes den også at have firehjulsstyring og et avanceret torque vectoring system, således den kommende BMW i8 virkelig vil kunne kalde sig en superbil.

Hvis BMW fortsætter med en anden generation af BMW i8, så tør vi godt love, at designet endnu en gang vil blive revolutionerende.

bmw-i8-4

tags: