1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Særudgave af Porsche Cayenne
0

Særudgave af Porsche Cayenne

Særudgave af Porsche Cayenne
0
0

Porsche har afsløret en ny, luksuriøs udgave af deres største SUV. Cayenne Platinum Edition inkluderer mere standardudstyr og kommer i en særlig Platinum Silver Metallic-farve.

I kabinen får Platinum-udgaverne et særligt tofarvet interiør i Black Luxor Beige. Platinum udgaven af SUV’en vil være tilgængelig benzin og diesel V6’erne af Cayenne. Den ottetrins Tiptronic S gearkasse, Power Steering Plus, Park Assist og Komfortpakken er standardmonterede og det samme er Bose Audio-pakken.

Komfortpakke omfatter Porsche Communication System med en 7-tommers touchscreen med navigation og BiXenon forlygter. Andre elementer i kabinen omfatter elektriske justerbare sæder med memory, soltag og varme i forsæderne. Cayenne Platinum har også automatisk nedblændelige spejle.

Platinum Edition kan også fås i andre farver inklusiv sort og hvid. For en merpris kan andre farver fås, inklusiv Meteor Grey Metallic, Basalt Black Metallic og Mahogany Metallic. Carrera White er en farve der udelukkende er tilgængelig på Platinum Edition.

Læs også:  Porsche hylder ikon med ny eksklusiv version

Priserne starter fra 1.385.484 kroner eksklusiv levering for en benziner med 300 hestekræfter og 1.400.057 kroner for en Diesel.

Begge biler kan bestilles hos Porsche Danmark nu.