1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Se bil blive bygget på 2 minutter
0

Se bil blive bygget på 2 minutter

Se bil blive bygget på 2 minutter
0
0

SEAT Leon ST er stationcarmodellen af den spanske charmør Leon. I denne artikel kan du på 2 minutter se, hvordan den bliver samlet.

Faktisk bliver Leon ST den første større stationcar fra SEAT, og viser samtidig SEATs nye skarpere designlinje.

Leon bygger på samme platform som Golf, Octavia og A3, hvilket dermed er MQB-platformen. Volkswagen-koncernen har haft høstet megen ros for de nævnte biler, og SEAT Leon er den billigste af de fire. Prisen for Leon ST(stationcar) starter ved 199.900 kr., og lanceringen finder sted i januar. SEAT fortæller der vil blive tilbudt en attraktiv finansiering og forsikring, men der er endnu ikke meldt tal ud som underbygger dette.

Standardudstyrsniveauet vil være Essence, hvor man bl.a. skal betale ekstra for aircondition. Både VW Golf og Skoda Octavia har aircondition fra standard, men her er indstigningspriserne også højere.

Vi er begunstiget med biler, der virkelig kan noget ekstra. Det kan vi se med en bil som Leon stationcar. Når vi så samtidig er meget skarpe på priserne, så du får utroligt meget bil for pengene, kan tilbyde kunderne særligt uddannede SEAT-specialister og ikke mindst fordelagtig finansiering, så kommer kunderne igen og igen, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

tags: