1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Se lidt af den nye Mazda6 – Video
0

Se lidt af den nye Mazda6 – Video

Se lidt af den nye Mazda6 – Video
0
0

Mazda har pint os med fire teasere af den nye Mazda6 indtil videre! Vi bringer dem alle her for at opsummere.

Den gamle 6’er erklærede Mazda som en af deres vigtigste model tilbage i 2002, hvor vi så den første generation. Siden da kom et facelift i 2005, en anden generation i 2008 samt et facelift i 2010 for at runde nuværende generation ordentlig af. Efterfølgende har vi set den faceliftede MX-5 og mødt den nye SUV CX-5, som Mazda har lige så store forventninger til, som da 6’eren først blev introduceret .

Takeri-konceptet bliver nu en realitet

Den nye model af Mazda6 er den næste længe ventet model i rækken til at blive offentliggjort, og her skruer Mazda helt op for spændingen.

Takeri-konceptet danner ramme for den nye Mazda6, og fik europæisk debut ved Geneve Motor Show tilbage i marts 2012. Den er bygget efter den nye designstil “KODO – Soul of Motion”, og vil kunne udstyres med de nye SKYACTIV-D dieselmotorer i kombination med stop-/startsystemet i-stop samt en 6-trins automatisk gearkasse, SKYACTIVE-Drive.

Læs også:  Fuldelektriske køretøjer i Danmarks kommuner: Hvem ligger i spidsen?

Siden da har vi dog fået mere indblik i Mazda6-designet igennem flere videoer som du kan se forneden. Desværre bliver er der ikke udsendt mere komplette videoer eller billeder, så vi kan kun se frem til den endelige præsentation, som vi forventer bliver ved Paris Motor Show i slut september.

tags: