1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Se Range Rover Evoque Beckham
0

Se Range Rover Evoque Beckham

Se Range Rover Evoque Beckham
0
0

Den længe ventede Victoria Beckham-designede Range Rover Evoque er blevet afsløret ved Beijing Motor Show I dag. Kun 200 eksemplarer af bilen vil blive bygget.

Da Evoque første gang blev vist i London i sommeren af 2010, blev det offentliggjort at Beckham havde taget plads i Land Rovers design team, og ville arbejde sammen med designdirektøren Gerry McGovern på en specialudgave af Evoque.

Beckham siger at hun har kigget på både, privatfly, klassiske biler, film og mode i arbejdet med at skabe hendes egen Evoque.

“I want everyone who gets into this car to feel special and empowered by its quality and craftsmanship,” sagde hun. “I like that it feel luxurious but also has quite a classic edge to it as well as a contemporary feel.”

Den luksuriøse specialudgave vil blive bygget på den regulære fabrik I Halewood, England og derefter overdraget til Land Rovers særlige ‘Engineering to Order’ afdeling, for at give bilen en eksklusiv makeover.

Læs også:  Cayenne S E-Hybrid: Porsche's nyeste Plug-in-perle

Den er baseret på tre-dørs udgaven og fås kun med den kraftigste 240hk stærke 2.0-liters turbo benzinmotor, med en sekstrins automatgearkasse og firehjulstræk.

Roseguld og læder

Af alle detaljerne, er den mest bemærkelsesværdige den matsorte lak, med detaljer i højglans pianolak. De store 20 tommers fælge er også i pianolak, med detaljer i roseguld, der også bliver anvendt i kølergrillen.

Det luksuriøse interiør byder på semi-aniline lædersæder der er håndsyede. Roseguld bliver også anvendt steder i kabinen, mens andre dele er gjort af sort lak og træsorter, aluminium og bløde plastmaterialer.

Alle 200 enheder, hvoraf de første vil gå til kinesiske køber, kommer med et særligt kuffertsæt i fire dele, og en håndsyet læderpung til instruktionsbogen, der er underskrevet af Beckham selv.

John Edwards, Land Rovers globale branddirektør, sagde at et fornyet samarbejde med Beckham kunne sagtens komme på tale, såfremt samarbejdet var en succes:

It’s an open-ended relationship with Victoria,” sagde Edwards. “We’ll both see how the last 12 months has worked for everyone and go from there. There are no plans for any other Beckham edition models yet.”