1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Se Toyota Aygo i sine nye klæder
0

Se Toyota Aygo i sine nye klæder

Se Toyota Aygo i sine nye klæder
0
0

Toyota Aygo blev solgt i 4.444 eksemplarer i 2011, hvilket gav den prisen som Danmarks anden mest solgte bil.
Men den opdaterede Toyota Aygo bliver det dog spændende at se, om Toyota tager til takke med en anden plads, når årets mest solgte bil 2012 skal optælles.

Skarpere og mere aggressivt design

Hvis man før har synes, at designet var for kedeligt, så vil Aygo måske nu skabe interesse. Designet er nemlig blevet en del mere aggressivt, hvilket specielt underbygges af det nye frontgrill-design.

Aerodynamikken er dog også blevet opdateret, hvilket har været med til at forbedre brændstoføkonomien, så den nye Toyota Aygo i gns. kører 22,7 km/l og udleder 102 gram CO2 per. km.

En smule længere

Toyota Aygo bevarer akselafstanden på 2,34m og bredden på 1,65m, men længden er forøget med 15mm til i alt 3,43m. – Det betyder den nye Aygo er i stand til at vende på en radius af 4,73 meter!

Læs også:  Tre familievenlige elbiler du kan finde hos Biltorvet

Holder fast på den 3-cylindret motor

Toyota har valgt at beholde den 3-cylindret 1.0 liters benzinmotor med 68 hk, som nu kører 0,5 km længere på literen med de nye forbedringer.

Inde i kabinen vil man lægge mærke til, at der er mindre støj eftersom Toyotas teknikere har optimeret koblingen. Derudover er den nye isoleringspladen under motorhjelmen kraftigere, hvilket reducerer motorstøjen markant.

Den nye Toyota Aygo bliver offentliggjort i Danmark til foråret, og priserne kendes endnu ikke.

Indtil da kan man købe den nuværende Aygo fra 85.995 kr., mens man kan spare op til 15.000 kr. ved køb af Aygo med aircondition.

tags: