1. Home
  2. Bilnyheder
  3. SEAT er det hurtigst voksende bilmærke i Danmark
0

SEAT er det hurtigst voksende bilmærke i Danmark

SEAT er det hurtigst voksende bilmærke i Danmark
0
0

SEAT overhaler både koreanerne, japanerne, tyskerne og franskmændene, hvis man kigger på det hurtigst voksende bilmærke i Danmark.

2012 var et fantastisk år, hvis man kigger på antal solgte biler, da et nåede over enorme 170.000 modeller, hvilket dermed er ny rekord. Selvom SEAT ikke opnåede nogen placering i top 20 mest solgte biler for 2012, så er mærket i markant fremgang i Danmark!

Næsten 80 % kan den danske importør bryste sig af, hvilket lader det sydeuropæiske bilmærke indtage førstepladsen for 2012, som det hurtigst voksende bilmærke i lille Danmark.

Jesper Stoltenberg-Mathiesen som er direktør for SEAT i Danmark udtaler:

Vi synes, det er flot, at vi vokser hurtigere end alle de andre. Vi kommer fra baghjul og er langtfra det største bilmærke i Danmark. Men det er en succes for alle, der beskæftiger sig med SEAT i Danmark, at så mange bilkøbere har fået øjnene op for vores suveræne, prisvindende biler og vores attraktive priser.

SEAT har også store forventninger til 2013, hvor den nye Leon bliver introduceret, mens en ny designsikker udgave af Ibiza også vinder kunder.

Læs også:  Volkswagen California CONCEPT: Et glimt af fremtidens Ikoniske autocamper

Ét af de tricks SEAT også har brugt er mere reklame, hvorfor den spanske flue, den tyske lave og danske myg sikkert bringer et smil frem. Herudover er der konstant åbnet flere forhandlere, hvilket nu betyder der er 29 i Danmark.