1. Home
  2. Bilnyheder
  3. SEAT er klar med en ny Ibiza Cupra
0

SEAT er klar med en ny Ibiza Cupra

SEAT er klar med en ny Ibiza Cupra
0
0

Auto China 2012 i Beijing nærmer sig, og her vil der bl.a. være premiere på et nyt Ibiza Cupra koncept.

Billederne du kan se foroven er de første af den lille nye spanske hidsigprop, som i første omgang bliver kaldt for et koncept men vil komme til salg i Europa senere på året.
Cupra-modellen beholder det nye ”ansigt” som den faceliftede Ibiza har fået, mens der selvfølgelig er tilføjet flere forskellige sportsdetaljer såsom en speciallavet forkofanger, bredere gitter nederst, LED forlygter og 17” alufælge

SEAT Ibiza Cupra vil kun komme som tre-dørs og er bl.a. også udstyret med blank sorte spejle, en ny kofanger med integreret diffuser og en centralplaceret trapezformet udstødning.

Indeni finder man Cupra-logoet på rattet, et nyt instrumentpanel hvor den gule farve går igen. Ligesom med den nye SEAT Mii er det nye multimediesystem også at finde.

Læs også:  Oplev Lamborghini Revuelto i hjertet af København

Hvad med motoren?

Der forventes ingen ændringer hvad angår motoren, hvorfor man finder en 1.4 liters med både turbo og kompressor. Ydelsen fra den firecylindrede motor er 178 hk, mens hestekræfterne bliver administreret af den syv-trins DSG-gearkasse.

Sidst men ikke mindst kan vi fortælle, at SEAT Ibiza Cupra er udstyret med det elektroniske XDS differentialespærre som forbedrer vejgrebet og understyringstendensen reduceres.