1. Home
  2. Bilnyheder
  3. SEAT sikrer hurtig levering af Mii
0

SEAT sikrer hurtig levering af Mii

SEAT sikrer hurtig levering af Mii
0
0

Skal man have en minibil snakker alle om lang ventetid, men SEAT Danmark har bestilt næsten 1.000 styk SEAT Mii hjem fra syden.

SEAT Mii, Skoda Citigo og VW up! – Omtalen har været massiv og næsten kun positiv, mens alt andet også er svært med de særdeles skarpe priser, høje kvalitetsniveau, køreegenskaber og komfort som i de lidt større biler. Den skarpe pris gælder dog specielt for SEAT Mii, og derfor har den danske importør købt ekstra ind til sommeren.

De næsten 1.000 styk Mii-modeller er klar til levering i løbet af august, hvilket både gælder for den 3-dørs og 5-dørs model.

Allerede solgt over 700 eksemplarer

Der er allerede solgt over 700 eksemplarer af SEAT Mii, og der er stadig 200 Mii klar til levering mens 700 er i produktion og klar til at komme til Danmark i juli og august.

Læs også:  Bilsikkerhedsteknologi: Højteknologiske systemer

SEAT Mii koster fra 79.900 kr. med mindste udstyrsniveau og 3-døre, mens den 5-dørs som har aircondition fra standard koster 93.400 kr

Udgør 58 % af bilsalget

I maj måned udgjorde de mindste biler 58 % af det samlede personbilssalg, hvilket var 14 procentpoint lavere i maj sidste år. – Det er en stigning på over 25 %, og derfor har SEAT valgt at tænke forud, da Mii forventes at blive en succes.

tags: