1. Home
  2. Bilnyheder
  3. SEAT vil teste bilisterne
0

SEAT vil teste bilisterne

SEAT vil teste bilisterne
0
0

SEAT vil have os til at køre smukkere i trafikken, derfor har de nu indgået et samarbejde med Dansk Kørelærer Union. Det betyder at parterne har udviklet en online teoriprøve, som skal teste, repetere og gøre os bilister mere opmærksomme og køre mere smukt i trafikken.

Alle os med kørekort har prøvet det. At være til teoriprøve, hvor man sammen med andre elever får fremvist en række mulige scenarier fra den daglige trafik, hvor dertil høre nogle svarmuligheder som skal besvares.
For mange ligger denne teoriprøve måske 10, 20 eller 50 år tilbage.

Derfor har SEAT nu, som del at deres ’kør-smukt’-kampagnen, indgået et samarbejde med Dansk Kørelærer Union, samarbejdet har nu resulteret i denne online teoriprøve: . Formålet er at gøre os bilister mere opmærksomme på de fælles spilleregler ude på vejene, alt sammen for at gøre vejene til et bedre sted at færdes.

Vi danskere – elitebilister såvel som nye på vejene – har faktisk alle meget svært ved at bevæge os over dumpegrænsen, hvis vi skulle få udleveret en teoriprøve. Der er i hvert fald noget der tyder på, at de har svært ved dét internt hos Seat. Derfor giver de nu alle muligheden for, at teste egen viden og repetere spilleregler. Udover bare at kunne øve sig, så man kan klare prøven med op til nul fejl og blive en mere vidende bilist, lover Seat også præmier for de bedste teoriprøver, siger direktør for Seat Danmark, Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Danskernes færdigheder kortlægges

Hos SEAT Danmark er medarbejderne gået forrest og gennemført en fuld teoriprøve med 25 spørgsmål. Deres resultat er ikke overraskende 8 fejl i gennemsnit – klart over de tilladte fem fejl, som prøven jo kan bestås med.
Til marts vil en rapport samle resultaterne af danskernes teoriprøve-færdigheder i forhold til køn og demografi.

Jeg tror, mange danske bilister er lidt rustne på de teoretiske færdigheder. Og vi er jo ikke alene ude på vejene, så vi vil gerne som led i vores ’Kør Smukt’-kampagne slå et slag for færdselsreglerne og at tage hensyn i trafikken. Med den prøve, vi har udviklet, kan vi måske hjælpe det teoretiske lidt på vej. Det bliver i hvert flad spændende at se resultaterne, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Blandt alle dem som deltagere og klare teoriprøven med nul fejl, vil der blive trukket lod om den nye iPhone 6.

Læs også:  Fuldelektriske køretøjer i Danmarks kommuner: Hvem ligger i spidsen?