1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Sidelæns i Toyota GT86 og AE86 – Video
0

Sidelæns i Toyota GT86 og AE86 – Video

Sidelæns i Toyota GT86 og AE86 – Video
0
0

Japan og Australien går sammen, for at demonstrere hvor godt GT86 klarer en bane sidelæns.
Du husker måske, at vi kort før jul viste Toyotas computergenererede reklame for GT86, der vakte harm hos det engelske Advertising Standards Agency. Hvorvidt du måtte være enig med dem i, at reklamen opfordrede til uansvarlig kørsel, eller blot mener at der er tale om hysteri fra bil-hadere, afhænger af perspektivet.

Drift-kongen bag rattet

De gode nyheder er dog, at Toyota ikke lade sig skræmme af påtalen, og stadig kører spændende reklamer i resten af verden. Ovre i Australien, kan man i øjeblikket nyde dette stykke film.
Vi ser her Keiichi Tsuchiya, bedre kendt som Drift King, i en hyggelig øvelse på en lille racerbane i den Australske outback med kun en GT86 og en god portion dæk som hans værktøjer.

Læs også:  Porsche hylder ikon med ny eksklusiv version

Filmen viser om noget, at Toyota ved hvilke folk bilen skal markedsføres til. Med det menes der købere der holder af sidelæns kørsel, men nedenstående fra Japan er om noget bedre. Filmet hovedsageligt fra en Corolla GT AE86, bilen der lagde navn til GT86, ser det virkeligt ud til at Toyotas nye sportsvogn er i rette element.

Der er blevet knyttet lidt negative kommentarer til GT86 omkring manglen på kræfter. Det lader ikke til at disse japanere er helt enige:

tags: