1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Sidste europæiske LFA kunde er Schweizisk
0

Sidste europæiske LFA kunde er Schweizisk

Sidste europæiske LFA kunde er Schweizisk
0
0

Den sidste fabriksnye Lexus LFA i Europa er leveret til en Schweizisk ejermand.

Det yderst potente japanske køretøj med 560 hestekræfter, og rigmanden Nicolas Schilling i banklandet Schweiz får model nummer 493 ud af de i alt 500 håndsamlede modeller. De sidste syv modeller får ejermænd uden for Europas grænser.

Nicolas Schilling eksporterer franske og italienske vine til Japan, og han har en forkærlighed for landet, hvor Lexus LFA også produceres, hvor det ikke var et tilfældigt valg med den rå og virile Lexus.

”Jeg blev først facineret af designet på LFA, men da jeg så hørte lyden fra motoren på denne betagende maskine, vidste jeg bare, at det var min drømmebil,” siger den nybagte supersportsvogns-ejer, der er fuld af beundring over sit nye køretøj.

”LFA står for mig for vidtrækkende innovativ teknologi, ubetinget passion og beslutsomhed, alt sammen pakket ind i rendyrket elegance. Det er ganske enkelt en verdensklassebil,” mener Nicolas Schilling.

Den første Lexus LFA blev leveret tilbage i februar 2011, og der er i alt solgt 40 LFA-modeller i Europa, hvoraf fire af disse er med en særlige Nürburgingpakke. Denne pakke giver 12 hestekræfter ekstra samt diverse mere sportslige indstillinger samt designdetaljer.

Læs også:  Range Rover Electric: Skabt til at køre forrest

Som udgangspunkt vil du dog ikke kunne se en LFA i Danmark, da det eneste land i Norden hvor den er solgt i er Norge. Prisen for den almindelig LFA i Danmark er 8 millioner kroner, mens man får Nürburgring-modellen må betale yderligere 3 millioner kr.!

tags: