1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Sjovere Opel Adam S med 150 heste
0

Sjovere Opel Adam S med 150 heste

Sjovere Opel Adam S med 150 heste
0
0

Opel Adam kører ganske fint, men den mangler ponyer under motorhjelmen, hvis det skal blive rigtig sjovt. Der er dog godt nyt, da Opel ved Paris Motor Show vil vise en mere sportslig udgave af Adam.

Den nye model vil hedde Opel Adam S, og udover at have en 1.4 liters turbomotor med 150 heste under hjelmen er der også en række andre modificeringer. Bl.a. er der et opstrammet chassis og OPC bremsesystem, og disse tiltag vil med garanti gøre køreoplevelsen sjovere.
Med den nye motor har en litereffekt på over 100 hk, og den har 50 % flere heste end den almindelige 1.4 liters uden turbo, mens drejningsmomentet også er forbedret med 70 %! Dermed vil der være en stor forskel at mærke bag rattet, og således sprinter den lille Adam S også fra 0 til 100 km/t på 8,5 sekunder med en topfart på over 200 km/t.

Læs også:  Derfor bør du investere i en hybridbil

Læs vores test af Opel Adam 1.4 Slam

Trods motoren er udviklet med henblik på at gøre køreoplevelsen sjovere, så opfylder den også Euro6 standarden, og er angivet til 15,6 km/l ved blandet kørsel.

Sådan kan du kende Opel Adam S

Adam S vil have enten 17” eller 18” fælge med røde bremsekalibre, en frontlæbe spoiler, en ret markant hækspoiler, andre sideskørter og en udvidet bagkofanger samt en mere karakteristisk udstødning.

Indvendig kan man vælge iblandt fire forskellige arrangementer, hvoraf tre kun er tilgængelige til Adam S-udgaven. Dermed kan man få Recaro Performance sæder i nappalæder, hvis man vælger at gå hele vejen! Der er også mange andre designmuligheder, ligesom vi kender det fra den almindelige Opel Adam.

Adam S vil blive produceret fra starten af 2015, og vi kender endnu intet om den danske introduktion eller prissætningen.