1. Home
  2. Advertorial
  3. Skarpe leasingpriser på ny Opel Mokka X

Skarpe leasingpriser på ny Opel Mokka X

0
0
Annonce

Den nye Mokka X står klar hos de danske Opel-forhandlere. I den netop opdaterede version er der nu mere udstyr til lavere priser, end i forgængeren.

Standardudstyret på billigste Essentia version omfatter nu LED kørelys samt radio med Bluetooth. Enjoy får OnStar, LED kørelys og 7” trykfølsom skærm til betjening af radio og en række af bilens indstillinger. Systemet er forberedt til Apple CarPlay og Android Auto, så det er muligt at få navigation fra sin telefon vist på skærmen. Samtidig er den opdaterede Mokka X gjort skarpere med en ny frontgrill

mokka_x_forfra-016

Mokka i topversion skifter navn til ’Innovation’. og får ud over Enjoy-udstyret også 18” alu-fælge og nøglefri betjening på biler med automatgear som standardudstyr.

Opel slår også på det nye OnStar system, der kan kalde efter hjælp ved ulykker eller bilnedbrud.

Læs også:  Spar penge med helårsdæk

Har du brug for en alsidig bil, der matcher en aktiv livsstil, så er Opel Mokka X den helt rigtige bil at at privatlease. Opel Mokka X fås som privatleasing fra 2.995 kroner pr. md. med en førstegangsydelse på 9.995 kr og 15.000 årlige kilometer for en Opel Mokka X OnStar 1,4 T 140 Enjoy.

 

tags: