1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Spændende Fiat TwinAir naturgasmotor
0

Spændende Fiat TwinAir naturgasmotor

Spændende Fiat TwinAir naturgasmotor
0
0

Fiat Panda med naturgasmotor kommer snart til Danmark. Med den innovative teknologi udledes kun 86 g/km CO2.

Motoren som er den 0,9 liters TwinAir turbomotor til naturgas, har et af de laveste udslip på markedet. Ydelsen er 80 hestekræfter og drejningsmomentet 140 Nm ved 2.500 omdr/min..
Den italienske bilproducent er blevet hædret for teknologien, da de vandt ”Best Green Engine of the Year 2013” ved det internationale bilevent ”Engine Expo 2013”, som bliver afholdt i Tyskland.

Den danske pressechef hos Fiat udtaler:

”Hos Fiat er vi utrolig stolte af, at vores TwinAir naturgasmotor har vundet den flotte titel. I mere end 15 år har Fiat været den førende producent af naturgasmotorer i Europa, og vi håber, at natur- og biogas inden længe får sit indtog som brændstof til biler på det danske marked. Udover den nye Panda TwinAir til naturgas glæder vi os til snart at kunne præsentere danskerne for en stribe andre Fiat biler, som kan køre på natur- og biogas,”

TwinAir naturgasmotoren fortæller Fiat både er stærk samt fleksibel, da den samtidig også glimrende kan køre på benzin. Gastanken er gemt under bilen, og Fiat fortæller bilen har en meget stor rækkevidde, når både gas- og benzintank er fyldt.

Læs også:  Audi SQ7 opgraderes på design og teknologi

Fiat har endnu ikke kunne fortælle mere om det komplette modelprogram, men vi holder dig selvfølgelig opdateret her på bilsektionen.dk!