1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Spionfotos af Citroën DS3 cabriolet
0

Spionfotos af Citroën DS3 cabriolet

Spionfotos af Citroën DS3 cabriolet
0
0

Den kække Citroën DS3 går i kølvandet på Fiat 500C og får et stoftag der kan åbnes, med stolperne bevaret.

Det er endnu ikke bekræftet at Citroën DS3 Cabriolet vil gå i produktion, men dette billede viser at en rival til MINI Cabriolet er på trapperne.

Bilerne er læsset på en transportvogn, men med beskyttende hvid tape der dækker stoftaget, der åbner på samme måde som i Fiat 500C. Det betyder at toppen på DS3 glider tilbage, med stolperne bevaret. Det er derfor bilerne der ses her på billedet stadig har B-stolper og bagklap, da panelerne fra hatchback udgaven er uændrede. Alle glasoverflader udover bagruden vil også være bevaret.

Fremvises til septmber

Motorudvalget er endnu ikke bekræftet, men den dobbelte udstødning samt alufælge giver en hentydning om at bilen her er en DS3 DSport udgave, som anvender den 150hk stærke turboladede firecylindrede motor. Svagere motorer og en dieseludgave vil også være i kortene, såfremt Sport udgaven sælger godt, og DStyle udgaven forventes at anvende dieselmotoren med 112hk.

Læs også:  Audi SQ7 opgraderes på design og teknologi

Det forventes at bilen vil blive fremvist ved Paris Motor Show til september, og vil være klar hos forhandlerne i 2013. Prisen forventes at være omkring kr. 50.000 dyrere end hatchback udgaven.

 

tags: