1. Home
  2. Bilmærker
  3. Bentley
  4. Sportsligere V8-Bentley
0

Sportsligere V8-Bentley

Sportsligere V8-Bentley
0
0

Bentley har vist en ny, mere kraftfulde V8 S model på Frankfurt Motor Show. Se detaljer og billeder her.

Bentley har lanceret en ny, højtydende V8 S variant af coupé og cabrioletudgaven af Continental GT på Frankfurt Motor Show.

Den nye model trækker yderligere 21 heste og 20Nm ud af den twin-turboladede 4.0-liters V8’er – en sammenlagt ydelse på 525 hestekræfter og 652Nm.

0-100 km/t på 4.3 sekunder

En ny ’S’ funktion, der forbedrer gasresponsen og gearkassens skiftetider gør fuldt brug af ottetrins ZF-gearkassen. S-pakken gør 0-100 km/t tiden 0.3 sekunder hurtigere, der lyder på 4.3 sekunder for coupéudgaven. Topfarten er nu 307 km/t og en sportsudstødning er tilgængelig som ekstraudstyr.

Karossen er sænket 10mm sammenholdt med den regulære udgave og luftaffjedringen er blevet en smule stivere for- samt bag og har fået kalibreret sin software.

Læs også:  Oplev Lamborghini Revuelto i hjertet af København

Med et mindre aggressivt ESP-system der tillader mere udskridning og en stivere undervogn, siger Bentley selv at køreegenskaberne er forbedret væsentligt. Der kan ydermere vælges tre nye farver fra Mulsanne og som ekstraudstyr fås særligt udviklede kufferter.

S-modellen kan kendes udefra på dens 20-tommers fælge, nye frontkofanger, diffuser bag og sideskørter. Leveringen begynder i 2014.