1. Home
  2. Baggrund
  3. Studerende i praktik hos Ferrari
0

Studerende i praktik hos Ferrari

Studerende i praktik hos Ferrari
0
0

24-årige Kenneth udlever drengedrømmen i sin praktikperiode på 4. semester af biløkonomuddannelsen.

Til daglig er Kenneth ansat hos Peugeot-forhandleren C.A. Larsen Automobiler A/S i Viby, men da et sjovere og mere spændende alternativ i form af udlandspraktik hos Ferrari of Hawaii bød sig, så var han ikke lang tid om at svare ja.

JN Exotics sælger eksotiske biler såsom Ferrari, Maserati og Lamborghini, og JN Exotics har eneforhandlingen af disse mærker på hele Hawaii.

Kenneths arbejdsområder under praktikken er bl.a. de sociale medier, mens han også har lavet markedsanalyse for salget af brugte Bentleys, deltaget i salgsmøder, salgstræning, marketing møder og hjulpet med både at optimere annoncer samt hjemmesider.

Det 5. semester på biløkonomuddannelsen afvikles med et trainee ophold i Danmark, hvor Kenneth fortæller, at han ser frem til at bidrage med den nye og anderledes viden.

Læs også:  Fords Ikoniske Ranger pick-up går elektrisk i 2025 - Plug-in Hybrid på vej

Finn Rolighed Andersen som er uddannelseskoordinator på biløkonomuddannelsen udtaler:

”Det er meget forskelligt fra studerende til studerende hvordan og hvor praktikopholdet arrangeres. I år har vi biløkonomer i praktik i blandt andet Rusland, Norge og flere er i USA”

”De studerende har selv ansvaret for, at finde en praktikplads. Nogle studerende vælger at benytte interne kontakter igennem den danske praktikvirksomhed, mens andre søger deres egne veje”.