1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Subaru WRX viser tænder i New York
0

Subaru WRX viser tænder i New York

Subaru WRX viser tænder i New York
0
0

Under motorshowet I Geneve i marts måned præsenterede Subaru deres VIZIV – og det er tydeligt at WRX Concept taler samme designsprog.

Subaru fortæller at WRX skal bane vejen for de kommende modeller, og det tegner rigtig godt med det aggressive og dynamiske udseende. Vi håber køreoplevelsen kan leve op til designet!

Vi har på bilsektionen før kunne løfte lidt af sløret for WRX Comcept, men bilen er stadig en koncept bil, og derfor er mange faktorer stadig ukendte.
Men én ting er sikkert, vi kan rigtig godt lide den nye WR Blue Pearl III (som farven hedder) WRX Concept bil.

Du fornemmer straks at der er tale om en performace bil – den frække bule i hjelmen, det strømlinede design og den sekskantede grill er med til at gøre den lave WRX, til noget der allerede på forhånd ligner en succes.

Læs også:  CUPRA Tavascan: "Vi skubbede til grænserne uden at tænke på, hvad folk ville sige"

Et andet tegn på rendyrket race-dna er de fire afgangsrør,  den fremtrædende diffusser som vi er sikre på ikke bare er der for sjov. For under bulen i motorhjelmen ligger der selvfølgelig en turboladet Boxermotor, som leverer kraftoverskud til alle fire hjul.  Det forventes at blive en fircylindret 2,0 liters motor med omkring 300hk.

DATA

Længde: 452 cm.

Bredde: 189 cm.

Højde: 139 cm

Akselafstand: 276 cm.

Hjul: BBS RI-D 245/40-20.

Vi er spændte på at se den både bredere og lavere Subaru, på den anden side af fabriks samlebåndet  – og har forståeligt nok store forventninger til arvtageren af STI ikoner fra motorsporten!

tags: