1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Suzuki skærer prisen på S-Cross
0

Suzuki skærer prisen på S-Cross

Suzuki skærer prisen på S-Cross
0
0

Mindre udstyr muliggør en indstigningspris på 189.900 kroner for Suzukis nye crossover.

Suzukis Nissan Qashqai-rival skal være mere konkurrencedygtig på prisen og som en følge deraf har den danske importør lanceret en ’Family’-udgave der er ringere udstyret for at muliggøre en lavere indstigningspris. Med en pris på 189.900 kroner matcher S-Cross Family traditionelle hatchbacks som Seat Leon på pris.

Crossovermodeller som S-Cross vokser kraftigt i popularitet i disse år og vinder terræn som bil nummer et for den danske familie. De SUV-agtige former kombineret med høj siddeposition og god rummelighed er de essentielle kvaliteter for biltypen, ifølge Suzukis danske pressechef, John Mogensen. Med et bagagerum på 430 liter er S-Cross hverken bedre eller værre en konkurrenterne.

Family-verisonen af Suzukis crossover er i udgangspunktet udstyret med en 120-hestes 1,6-liters benzinmotor der præsterer 18,2 km/l. Det standardmonterede sikkerhedsudstyr omfatter 7 airbags, ESP, ABS-bremser, dæktrykovervågning og ISOFIX på bagsæderne. Sikkerheden blev bedømt til 5 stjerner af EURONCAP.

Læs også:  Ny generation af Mercedes-AMG GT Coupé: kraft og elegance forenes

Standardudstyret tæller bl.a. aircondition, fjernbetjent c-lås og elruder for og bag samt splitbagsæde og højdejusterbart rat.

De højere udstyrsniveauer hedder GL, GL+, GLS og GLX. Her finder man udstyr som 2-zoners klimaanlæg, nøglefri start, ratbetjent cd/radio med USB, Bluetooth, alufælge og læderrat som standardudstyr.