1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Swift Sport klar til Danmark i midt-september

Swift Sport klar til Danmark i midt-september

Swift Sport klar til Danmark i midt-september
0
0

Swift vil være sjovest

140 turboheste, alt i udstyr og en prislap på 224.990 kroner. Det er realiteten for de kommende Suzuki Swift Sport-ejere som kan få bilen på asfalt fra midten af september.

Tredje generation af Suzuki Swift Sport skruer op for udstyr og sikkerheden. Bag den forlængede sportsfront gemmer sig en optimeret udgave af Suzukis Boosterjet-motor på 1,4 liter. Den yder 140 HK og har et maksimalt moment på 230 Nm ved 2.500 til 3.500 o/m. Swift Sport modellen står klar i startboksen med alt i udstyr. Det indebærer f.eks. fuld LED-lyssætning, automatisk nødbremse (med bil- og fodgængergenkendelse), aktiv fartpilot og vognbaneassistent med force-back, hvor føreren får hjælp til at holde bilen inden for vejstriberne.

Af komfortudstyret hører bl.a. nøglefri adgang, trykknap-start, klimaanlæg, spejle med varme og fold-ind-funktion, teleskopjustering af rat samt el-ruder for og bag. Standard er også multimediecenteret, der omfatter 7-tommers skærm, DAB+ radio, Bluetooth, bakkamera, navigation, Apple CarPlay og Android Auto Connectivity.