1. Home
  2. Baggrund
  3. Top Gear-trioens nye bilshow “bliver meget nyt”
0

Top Gear-trioens nye bilshow “bliver meget nyt”

Top Gear-trioens nye bilshow “bliver meget nyt”
0
0

I hvert fald hvis man betror sig produceren bag både det gamle Top Gear og det nye show, som Clarkson, Hammond og May står bag. Han udtaler sig til engelske Broadcast.

Det er næppe gået nogens næse forbi, at det tidligere Top Gear-team bestående af Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May har underskrevet en kontrakt med Amazon, og at de fremadrettet vil producere et ordentligt bilshow over 36 episoder. Episoderne kan streames Amazon Prime, som du kan læse mere om på linket herunder.

Læs mere: Top Gear-trioen tildeles budget på 1,7 milliarder kroner

Og som til ethvert andet show skal man også have hyret en producer. Fint skal det være, og den tidligere Top Gear-trio har hevet produceren fra Top Gear med over. Navnet er Andy Wilman, og han har faktisk været producer på Top Gear siden 2002. I forbindelse med skiftet fra BBC til Amazon udtaler han til engelske Broadcast således, at showet vil blive fornyet en hel del.

Læs også:  BMW i5: Kåret som årets bil i Danmark 2024

Hvorfor Amazon?

Men hvorfor egentlig vælge Amazon i første omgang? Tilbuddene var mange. Blandt andet ITV var interesseret, og rygterne gik på, at de var ved at skrive kontrakt, og grunden til det blev Amazon i stedet for de to andre er meget simpel: ifølge Wilman var tilbuddet fra Amazon det stærkeste og mest intelligente. Lad os her lige opremse, at drengene får frie tøjler og et beløb på 1,7 milliarder danske kroner til rådighed.

“Money, freedom and a love of quality” var ifølge Wilman det attraktive ved tilbuddet fra Amazon, og vi forstår ham egentlig godt. Specielt rådighedsbeløbet for hele teamet bragte glæde hos produceren, og det menes at være en af de største ene investeringer hos Amazon. Vildt. Og som vi kender den tidligere Top Gear-trio, kan de ikke lide at blive bestemt over, hvorfor Amazon godt var klar over, at de bare skulle have frie tøjler.

Læs også:   Tesla Roadsters med 0 kilometer på tælleren fundet i Kina: Var beregnet til ''reverse engineering''

Nye elementer, nyt look, nyt hjem

Det nye bilshow på Amazon bliver også fornyet ift. det gamle Top Gear. “But there will be a new look, new elements, new home. We’ve been so busy doing the bloody deal … that process now begins in earnest,” udtaler Wilman og mener altså, at showet vil have nye elementer og et nyt ‘hjem’. Mon ikke han er ude i noget med, at vi kommer til at kende showet for hvad det er – fuldstændig som vi kendte Top Gear for hvad det var?

36 episoder fordelt over tre sæsoner. Hver episode varer omkring 60 minutter, og man er hos Amazon enige om, at det skal rulles ud på ugentlig basis, fuldstændig som vi kender det fra BBC. Wilman udtaler således, at selv han ville blive træt af at se 12 afsnit i træk. Her menes selvfølgelig hvis eksempelvis hele første sæson skulle rulles ud online på samme tid.

Læs også:  Golf 8 Facelift: 50-års Jubilæet for den ikoniske model

Det ser godt ud for showet på nuværende tidspunkt ifølge Wilman, og ligeledes har han ikke noget imod at have fået endnu en konkurrent i form af Top Gear, som genoptages med blandt andet Chris Evans som vært: “We get to carry on working, we get new challenges and Top Gear is in good hands. The viewers get two car shows, there’s nothing wrong with that”.

Det nye bilshow på Amazon kan streames engang i efteråret 2016.

tags: