1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Toyota Avensis frister som firmabil
0

Toyota Avensis frister som firmabil

Toyota Avensis frister som firmabil
0
0

Toyota Danmark har netop løftet sløret for beskatningsgrundlaget på voldsomt faceliftede Avensis, og beskatningsgrundlaget fra 209.990 kr. mener Toyota er nok til, at gøre den iblandt de mest populære biler i firmabilsklassen.

Introduktionen af den ny Avensis finder sted i slutningen af juni, og de nye ejer vil kort sagt nyde godt af et nyt design, interiør, nye sikkerhedssystemer og mere effektive dieselmotorer.

Du kan læse mere om de tekniske forbedringer her.

Laveste udstyrsniveau inkluderer aircondition, fartpilot med fartbegrænser, sædevarme, LED-kørelys, LED-baglygter og som noget helt nyt i en Toyota – en automatisk nødbremse. Den automatiske nødbremse er en del af den helt nye Toyota Safety Sense sikkerhedspakke.

Vælger man det mellemste udstyrsniveau bliver Toyota Sense Safety også udvidet til at omfatte en vognbaneassistent, automatisk op- og nedblænding af fjernlys samt vejskiltassistent.
Toyota fortæller den mest attraktive udstyrspakke får navnet T2 Premium, og den rummer både 18” alufælge, panoramaglastag, 8” multimedieskærm, bakkamera og tågeforlygter med kurvelys.

Læs også:  Tre helt unikke BMW Art Cars kommer til Danmark

Stationcarudgaven Avensis Touring Sports T2 Premium fås til et beskatningsgrundlag på 304.990 kr. med Toyotas optimerede 1.8-liters benzinmotor med 147 hestekræfter. Vælger man i stedet den nye 2.0-liters dieselmotor fra BMW med 143 hestekræfter lyder beskatningsgrundlaget på 349.990 kr.