1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Toyota Aygo topper salgslisten
0

Toyota Aygo topper salgslisten

Toyota Aygo topper salgslisten
0
0

Toyota har fortsat succes med salget af Aygo, som for anden måned i træk placerer sig helt i toppen over de mest solgte biler i Danmark

I maj måned blev der indregistreret 765 modeller, mens Aygo måneden før indtog pladsen som den mest solgte bil i Danmark.

I både 2008 og 2010 har Aygo været Danmarks mest solgte bil, og med den nye model som fik et facelift i marts har interessen været stødt stigende igen.
Ansigtsløftet inkluderer bl.a. LED-forlygter samt en opdateret og mere støjsvag kabine, mens prisen også er sat ned til 79.990 kr. For den billigste udgave. – Dermed er den også blandt de billigste biler i Danmark.

Derudover kan få mindst 18.000 kr. for sin gamle bil uansat mærke og stand, hvilket gør Aygo til et endnu bedre tilbud. Sidst men ikke mindst kan man finansiere sin nye Aygo gennem Toyotas finansieringsselskab som Forbrugerrådet bl.a. har kåret til at have Danmarks billigste bilfinansiering.
Prisen for en ny Aygo er såmænd også kun 861 kr. om måneden over 96 mdr. mens udbetaling er 20.000 kr.

Læs også:  Mercedes-AMG GLC SUV: Kraftfuld Hybridteknologi og Uovertrufne Kræfter

Toyota Danmark har dog også succes med salget af både Yaris samt Avensis som også var at finde på top-10 mest solgte biler i maj. – Faktisk var mere end hver tiende indregistrerede bil i maj en Toyota!

Men spørgsmålet er, hvorfor foretrækker folk Aygo fremfor den ellers nyere og skamroste Volkswagen up!?

tags: