1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Toyota er klar med privatleasing tilbud
0

Toyota er klar med privatleasing tilbud

Toyota er klar med privatleasing tilbud
0
0

Danskernes interesse for privatleasing er stærkt stigende, og Toyota vil være iblandt de mest attraktive leasingpartnere. Derfor lancerer de nu tilbud på Yaris, Auris, Verso og Avensis stationcar.

En af fordelene ved privatleasing er, at man kan glemme de uforudsete udgifter, og Toyota lokker med en Yaris Comfort fra 1.995 kr. om måneden, hvor førstegangsydelsen er 12.500 kroner. Standardudstyrsniveauet inkluderer både aircondition og Toyotas multimediesystem Toyota Touch med bakkamera, bluetooth samt mulighed for adgang til internet, emails og integreret navigation.

Auris koster fra 2.495 kr. med den 1.6 liters benzinmotor og T2+ udstyr, der bl.a. omfatter fuldautomatisk klimaanlæg, Toyota Touch der udover bakkamera også har automatisk parkeringassistent. Førstegangsydelsen på denne bil er dog 25.000 kroner.
Har man brug for mere plads kan stationcarmodellen af Auris vælges for blot 200 kroner ekstra om måneden. Den er 30 cm længere og har plads til 1.600 liter i bagagerummet, når bagsæderne lægges ned.

Læs også:  Ny generation af Mercedes-AMG GT Coupé: kraft og elegance forenes

Verso koster 2.795 kr. med en udbetaling på 30.000 kroner. Her får man også både Toyotas multimediesystem. Alufælge, halogenlygter, bakkamera og to-zoners klimaanlæg sammen med den 1.8 liters benzinmotor.

Til sidst er der Toyota Avensis Premium stationcar, hvor man fra standard har læder- og alcantarasæder i hele kabinen, det føromtalte multimediesystem, regnsensor og fartpilot. Motoren er enten en 1.8 liters benzin eller 2.0 liters diesel, hvor prisen er hhv. 3.195 eller 3.995 kroner om måneden.

Alle aftaler er med 15.000 kilometers kørsel om året, og aftalen løber i 36 måneder.

Du kan få det fulde overblik her:

toyota privatleasing tilbud