1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Toyota fremviser ny, good-looking LandCruiser
15

Toyota fremviser ny, good-looking LandCruiser

Toyota fremviser ny, good-looking LandCruiser
0
15

Her er den nye faceliftede Toyota LandCruiser, og den er faktisk ganske spændende. Primært på grund af designet. Den nye LandCruiser ser faktisk ret aggressiv ud.

Hvem havde troet det? En offroader fra Toyota, der rent faktisk ser aggressiv ud. Ja, den nye frontgrill har nemlig et setup med tre horisontale barre, og selve frontgrillen er bygget op på en sekskant. Det giver altså bilen det her prominente og aggressive look. Bevæger vi os op over frontgrillen, ses det tydeligt, at motorhjelmen har en form for “scoop” i midten og her med en udskæring i.

Et sæt nye LED-lygter finder vi også foran, og de er trukket væsentligt tilbage ift. selve forkofangeren. Det hjælper blandt andet under offroad-kørsel, hvor forlygterne nu er en smule mere beskyttede end førhen, netop fordi de er trukket en smule tilbage. Selv tågelygterne er trukket længere tilbage, og så er forkofangeren i sig selv faktisk bare enormt bred. Ja, ligesom resten af bilen.

Læs også:  Škoda Enyaq kåret til årets brugtbil 2024

Bagpå har den nye LandCruiser fået en ny kofanger og nogle få andre opdateringer herunder LED-bremselys, og fra siden af gør den nye firehjulstrækker brug af et sæt 18″-alufælge. Nej, du kan ikke vælge hverken mindre eller større fælge. Du kan faktisk ikke tilvælge nogle ting overhovedet, for den nye Toyota LandCruiser kommer i én konfiguration: fuldt udstyret og med sæder til otte personer.

Materialerne er af høj kvalitet, og du kan selv vælge farven på lædersæderne. Sort eller brun er valgmulighederne. Indendøre kan du lade din telefon op igennem “Qi wireless phone charging”-teknologien – og så fungerer det trådløst. Tilmed kan du, hvis du er indehaver af en iPhone, trykke på en knap på rattet og snakke direkte til Siri på din iPhone. Siri-tjenesten kan både ringe folk op, skrive beskeder og finde informationer på nettet – faktisk alt hvad du beder den om.

Vi behøver ikke fortælle, at den store LandCruiser trækker på alle fire hjul. Ej heller at der ligger en kæmpe motor under hjelmen. Den er på 5,7 liter, har 381 hestekræfter og trækker på otte cylindre. Gearkassen er en ny 8-trins automatisk, men kan også overtages af føreren således den bliver manuel – og det er særdeles nyttigt i offroad-terræn. Den må trække næsten fire ton udstyret med den standardpakke “Trailer Towing Package”…. that’s a lot.

Læs også:  Mercedes-Benz lancerer ny version af ikon fra 1979

0-100-tider er ikke sjove, ej heller er udstyrslisten som før nævnt. Farven på eksteriøret og sæderne er nemlig det eneste, som kunden selv er herre over, i det den er spækket med udstyr fra fabrikken af allerede: varme i rattet, fire-zonet klimaanlæg, multi-information display, JBL Synthesis Premium Audio med Entune-anlæg, og så kan din telefon tilsluttes infotainment-systemet, som vel at mærke måler 11,6”, trådløst. Du får sågar en USB-indgang i centerkonsollen.

Det er en Toyota LandCruiser. Priserne er høje som altid, men du får samtidig meget bil for pengene. En bil som udkommer på det danske marked engang i starten af 2016.