1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Toyota giver et års bilforsikring
0

Toyota giver et års bilforsikring

Toyota giver et års bilforsikring
0
0

Toyota vil nu lokke flere kunder til ved at tilbyde ét års bilforsikring helt gratis! Tilbuddet gælder dog kun ved køb af en ny Auris.

Det har sådan set altid været muligt at få forsikret sin Toyota-bil gennem Toyota Bilforsikring, hvilket mange da også har valgt. Men det er første gang, at det kan lade sig gøre uden at skulle betale en krone.

”Auris tredoblede salget i fjor, og rigtig mange danskere har taget den til sig godt hjulpet på vej af det nye design, muligheden for at vælge hybridmotor og ikke mindst muligheden for at vælge mellem enten hatchback eller stationcar. Med det stærke forsikringstilbud skærper vi interesseren for Auris yderligere,” siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

Toyota Bilforsikring til Auris har en selvrisiko på 4.448 kr. og er hverken aldersbetinget eller betinget af, hvor i landet man bor. Det fristende tilbud gælder altså for alle uanset alder og bopæl. Den eneste betingelse for få bilforsikringen betalt af Toyota i ét helt år er, at man køber en ny Toyota Auris.

Læs også:  Derfor bør du investere i en hybridbil

Samtidig med det skarpe forsikringstilbud introducerer Toyota også en ny variant af Auris med navnet Auris Comfort. Her får man som standard både Smart Entry & Start, der betyder, at du bare behøver nøglen i lommen eller tasken for at kunne starte den.

Derudover medfølger der automatisk parkeringsassistent, som selv parallelparkerer bilen eller guider dig via afstandssensorer og bakkamera. Comfort-udgaven indeholder også skumringssensor, der automatisk tænder lyset på bilen, når mørket falder på, og regnsensor, der ligeledes automatisk sørger for at viske forruden fri, når det regner. Endelig er fartpilot også standard.

Toyota Auris hatchback fås fra 196.990 kr., mens merprisen for stationcarudgaven er 13.000 kr.