1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Toyota løfter sløret for første Auris stationcar
0

Toyota løfter sløret for første Auris stationcar

Toyota løfter sløret for første Auris stationcar
0
0

Den første generation af Toyota Auris fandtes kun i almindelige hatchback-model, men med den nye generation vil stationcar også være en mulighed.

Toyota Auris Touring Sports havde verdenspremiere ved Paris Motor Show, og den bliver tilmed også den første stationcar i C-segmentet med hybridteknologi.
Ligesom hatchback-modellen er akselafstanden 2.600mm, men i længden er stationcaren vokset med 285mm, hvilket er gået til et større bagagerum. Toyota har dog endnu ikke oplyst om kapaciteten i bagagerummet.

Touring Sports har samme frontdesign som den femdørs hatchback, men taglinjen er forlænget og man har tilmed også en lille integreret hækspoiler.

Også uden hybrid

Udover at kunne være udstyret med den samme 1.8 liters fuldhybridmotor vi kender fra Prius, så vil man bl.a. også kunne vælge en 1.3 eller 1.6 liters benziner med 132 hk der kører omtrent 16,6 km/l. Der vil dog også være en 2.0 liters turbodieselmotor.

Læs også:  Škoda Enyaq kåret til årets brugtbil 2024

Den nye Toyota Auris hatchback vil være i Danmark lige efter nytår, mens Touring Sports først er klar til næste sommer. Priserne for Auris forventes at ligge omkring 200.000 kroner.