1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Toyota runder fem millioner solgte hybridbiler
0

Toyota runder fem millioner solgte hybridbiler

Toyota runder fem millioner solgte hybridbiler
0
0

Tilbage i 1997 gav Toyota os verdens første masseproducerede hybridbil, Prius. Siden da har Toyota solgt over fem millioner hybridbiler!

I fjor kunne Toyota allerede bryste sig af fire millioner solgte hybridbiler, men allerede nu mindre end ét år efter er endnu en milepæl nået!
Toyota har i dag et modelprogram med 20 hybridmodeller i over 80 lande, og verdens største bilproducent nyder godt af den stigende interesse for hybridmarkedet.

Det danske Toyota-hybridudvalg inkluderer fire modeller i form af Yaris Hybrid, Auris Hybrid, Prius og Prius+. Toyota Auris Touring Sports introduceres om en måned, hvorefter en femte hybridmodel er på vej.

Danskerne holder dog mest af Yaris Hybrid, som forhandlerne siden introduktionen for snart et år siden har solgt 700 eksemplarer af. Sammenligner man med perioden året før, har Yaris Hybrid næsten tredoblet hybridsalget i Danmark! Toyota i Danmark står for 91 % af hybridsalget i år, kalder Yaris Hybrid for hybridbilens gennembrud i Danmark.

Læs også:  Fra 0 til 100 på et øjeblik: 3 lynhurtige biler

Prisen er lige under 200.000 kr., og med et brændstofforbrug på op til 32 km/l er den særdeles økonomisk. Dette ses også på den halvårlige ejerafgift, hvor man kun betaler 290 kr..

tags: