1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Toyota søger biler til rekord

Toyota søger biler til rekord

Toyota søger biler til rekord
0
0

Når Toyota fylder 50 år i Danmark skal det fejres på en speciel måde, og derfor søger importøren hjælp til et ægte rekordforsøg.

På jubilæumsdagen vil man forsøge at slå Guinness verdensrekorden for længste Toyota bilkortege på 257 biler fra Saudi Arabien i 2011.
Hvis man derfor vil deltage i rekordforsøget foregår d.8 september, hvor Toyota inviterer alle Toyota-ejere og deres biler til et storstilet jubilæum ved Bramstrup Gods på Fyn.

Rekorden virker sandsynlig at kunne slå, da der er op imod 300.000 Toyota-ejere i Danmark. For rekorden kan lade sig gøre vil Politi og Hjemmeværnet være til stede for bl.a. at stoppe trafikken på vejene under rekordforsøget samt dirigere den lange kortege af Toyota-biler på rette vej.

Toyota opstiller selv en såkaldt Memory Lane, hvor man kan se et væld af de historiske, opsigtsvækkende og legendariske Toyota-biler fra 1963 og frem til i dag. Det betyder en Toyota Crown fra 63 vil være at finde, mens den unikke 2000GT fra 1967 ligeledes har fundet plads – denne bil er bedst kendt som en af James Bonds mange biler.
Set med moderne øjne er det mest interessante, at cabriolet-udgaven af GT86 gæster dansk jord for første gang!

Læs også:  Porsche hylder ikon med ny eksklusiv version

Hvis man vil deltage kræver det tilmelding af en Toyota-bil.