1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Usikkerhed om den nye Fisker Nina
0

Usikkerhed om den nye Fisker Nina

Usikkerhed om den nye Fisker Nina
0
0

Lanceringen af den nye Fisker Nina, en rival til BMWs 3-serie skulle have været på markedet I 2013, men der hersker nu tvivl om bilens fremtid grundet problemer med finansieringen.

Fisker har været nødsaget til at stoppe arbejdet på fabrikken hvor Nina skulle produceres, som en følge af ophørslen af et lån på $529 millioner der blev tilbudt af det amerikanske energiministerium fra en fond der skal styrke udviklingen af miljøvenlige biler.

Det amerikanske miljøministerium hævder at Fisker ikke har nået målene for produktionen af deres nuværende bil, Karma, selvom interne folk i Fisker hævder at de er midt i politiske stridigheder som følge af det kommende valg i landet.

Som et resultat af dette, har Henrik Fisker udtalt at han vil finansiere udviklingen af Nina gennem privat kilder, men understreger at det vil tage tid at skaffe den finansielle støtte.

Læs også:  Lamborghini vinder 'Manufacturer of the Year' ved det årlige TopGear.com Awards i London.

Samtidig sker der interne rokeringer i Fisker, hvor den tidligere administrerende direktør Henrik Fisker nu er blevet formand for bestyrelsen og Tom LaSorda, der er viceformand for bestyrelsen nu er blevet administrerende direktør.