1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Var det noget med en Fresh Skoda Fabia eller Octavia?
0

Var det noget med en Fresh Skoda Fabia eller Octavia?

Var det noget med en Fresh Skoda Fabia eller Octavia?
0
0

Nej, det er ikke navnet på et nyt stykke tyggegummi fra Stimorol, men der i mod en Skoda-kampagnemodel…

De to nye Skoda-kampagnemodeller er navngivet Fabia Fresh og Octavia Combi Fresh, hvor man får massere af ekstraudstyr med i prisen. Ved køb af Fabia er prisbesparelsen op til 30.000 kr., mens man yderligere kan spare hele 9.500 kr. ved køb af den større Octavia Fresh.

Fabia Fresh-udstyrsniveauet er baseret på det tidligere Ambition-niveau, og man finder bl.a. 15” alufælge, mørktonede samt sort tagrælling til sin Fabia Combi.

Prisen for Fabia Fresh hatchback er 139.900 kr. med den 1,2 benziner som yder 70 hk, mens man må lægge 10.000 kr. yderligere på bordet for en stationcarmodel.
Vil man have mere motorkraft kan den 1,2 TSI med 86 eller 105 heste vælges, men man kan vælge med eller uden DSG-gear. Den mere økonomiske 1,6 TDI CR med 90 heste er også en mulighed.

Læs også:  Mangler du opbevaringsplads i den lille garage? Skab mere via smart møblering

Octavia Fresh bygger videre på det tidligere Elegance-udstyrsniveau, mens man finder 16” alufælge, automatisk klimaanlæg, parkeringssensor og et indbygget originalt Skoda Amundsen+ navigationsanlæg med en 5” skærm inklusiv bluetooth. Besparelsen på Octavia Fresh er dermed oppe på hele 39.500 kr.!

Standardmotoren for Octavia-modellen er den 105 hestes 1,2 TSI GrenTec, men man kan dog endvidere vælge den 1,4 TSI GreenTec eller to forskellige dieselmotorer, 1,6 TDI og 2,0 TDI.

Læs om den nye Skoda Octavia her.

Ændring i Fabia modelprogrammet

Samtidig med introduktionen af Fresh-kampagnemodellen bliver der offentliggjort et nyt modelprogram, hvor Easy er det nye laveste niveau. Easy er baseret på det tidligere Active og priserne starter ved 115.000 kr. uden aircondition som kan tilkøbes for 5.000 kroner(her er navnet Easy Cool).

Læs også:  Lamborghini vinder 'Manufacturer of the Year' ved det årlige TopGear.com Awards i London.

Over Easy og Easy Cool finder man den ovenfor nævnte Fresh-model, mens GreenLine-modellen sælges uændret med priser fra 164.900 kr. med den 1,2 TDI dieselmotor som yder 75 heste og klarer 29,4 km/l.