1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Video af den nye Mazda CX-3
0

Video af den nye Mazda CX-3

Video af den nye Mazda CX-3
0
0

Mazdas nye CX-3 er på vej, og i denne video kan du se lidt nærmere på den nye lille SUV.

I forhold til mange af de andre SUV’er i segmentet er Mazdas CX-3’er et befriende pust. Den har meget dynamiske linjer, og er ekstremt sportsligt designet. Vi synes uden tvivl den er segmentets flotteste. Linjer kommer selvfølgelig af KODO – Soul of Motion”, som Mazda bl.a. også har brugt til den nye Mazda2, 3, CX-5, 6 og kommende MX-5.

Praktisk set måler den kompakte crossover SUV 4.275mm i længden, 1.765mm i bredden og 1.550mm i højden. Akselafstanden er 2.570mm, og dermed er CX-3 ti centimer højere end en Mazda3.

Foruden designet deler den nye Mazda CX-3 også SKYACTIV teknologien med de andre. Dette er både diesel samt benzinmotorer med et enten meget højt eller lavt kompressionsforhold, hvilket gavner brændstoføkonomien – og det er helt uden at reducere motorernes volumen.
Mazdas nye 1.5 liters SKYACTIV-D dieselmotor vil dog også være at finde i modelprogrammet.
CX3’eren vil også have MZD-Connect infotainmentsystemet, som Mazda efterhånden har fortalt en masse godt om.

Det bliver både muligt at vælge forhjulstræk og med en videreudvikling af firehjulstrækket fra CX-5. Desuden vil man kunne vælge iblandt en 6-trins manuel eller 6-trins automatisk gearkasse.

Den nye Mazda CX-3 kommer til Danmark efter sommerferien 2015. Priserne er endnu ukendte, men Mazda Danmark har store forventninger til salget.

Læs også:  Guide: Sådan plejer du din bil om sommeren
tags: