1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Video: Ny Audi S5 Sportback federe end nogensinde før
0

Video: Ny Audi S5 Sportback federe end nogensinde før

Video: Ny Audi S5 Sportback federe end nogensinde før
0
0

Den nye Audi S5 Sportback er blevet filmet nær Nürburgring i Tyskland.

Vi kan hurtigt konkludere, at modellen kommer til at appellere til det publikum, der ønsker en sporty, stylish og ovenikøbet praktisk hatchback. Audi har været gode til at dække bilen af, så vi ikke får særlig mange af de nye elementer at se, men vi kan tydeligt se et helt nyt frontfascia med ny forkofanger og større frontgrill samt nye forlygter.

Det kan særligt ses på billedet ovenover, der er lånt hos motor1.com.

Som altid med såvel S5 som den mindre A5 er den meget coupéagtig, og det holder man fast ved hos Audi. Sportback-varianten har fem døre og en anderledes form end den almindelige to-dørs. Hvad der er særligt attraktiv ved netop Sportback-varianten foruden de flere døre er taglinjen. Den er lang og flugter sig fra midten af bilen og helt ned til det bageste stykke.

Læs også:  Audi Q6 e-tron: Fremtidens elektriske SUV definerer ny æra af "Vorsprung durch Technik"

Motoren i den store S5 Sportback bliver en 3.0-liters V6 TFSI’er med 354 hestekræfter og et maksimalt drejningsmoment på 500 Nm. Vi forventer at den kan rende fra 0-100 km/t på lige under fem sekunder, når den er koblet sammen med en 8-trins tiptronic-gearkasse og Quattro-firehjulstræk. Topfarten rammer den ved 250 km/t, elektronisk begrænset.

Nyd billedet, nyd videoen. Det er den nye Audi S5 Sportback.