1. Home
  2. Bilmærker
  3. Rolls-Royce
  4. Video: Rolls-Royce Wraith på Nürburgring
0

Video: Rolls-Royce Wraith på Nürburgring

0
0

Rolls-Royce er nok primært kendt for deres eksklusivitet og komfort, men hvordan ville deres mest sportslige model klare det på Nürburgring?

Wraith er den mest sportslige Rolls-Royce, men når man ser den blæse rundt på det grønne helvede, der er berygtet og frygtet, så ligner det noget, som godt kunne gå galt. Bare se størrelsen på den bil, og hav så lige i mente, at den køreklar vægt er 2.440 kilo.

Rolls-Royce-Wraith-nurburgring

Motoren er har en volumen på 6,592 med cirka 630 hk og 800 Nm. Der er 12 cylindre og det er en turbomotor med to turboer! Det er således en ordentlig kraftkarl. Rolls-Royce har kaldt Wraith for deres mest potente og agile model til dato. Der er dog selvfølgelig stadig plads til fire personer.
Accelerationstiden fra 0-100 km/t er blot 4,3 sekunder, hvilket er ganske godt gået vægten taget i betragtning.

Der går rygtet om, at modellen i videoen muligvis nyder godt af en opgraderet motor og affjedring, således den bliver endnu mere sportslig. Hertil kan det nævnes, at gearkassen bl.a. arbejder sammen med satellitnavigationen, og det derfor selvfølgelig er ret interessant at se, hvordan den klare det på Nürburgring.