1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Vild stationcar: Jaguar XFR-S Sportbrake!
0

Vild stationcar: Jaguar XFR-S Sportbrake!

Vild stationcar: Jaguar XFR-S Sportbrake!
0
0

Stationcars, en biltype de fleste forbinder med noget kedeligt, men efterhånden kan flere af disse også forbindes med sjov. Se blot denne Jaguar XFR-S Sportbrake!

Dette er den første R-S stationcar fra Jaguar, men lad os hoppe direkte til fakta: 0-100 km/t på 4,8 sekunder og en topfart elektronisk reguleret til 300 km/t. Kræfterne kommer fra en 5.0 liters V8-motor med kompressor, og ydelsen er enorme 542 hk samt 680 Nm!
Chassiet er også blevet optimeret, således man iflg. Jaguar har fået de bedste køreegenskaber ud af den store stationcar. Det er blandt andet ESC-systemet, det elektronisk differentiale, og Dynamic Stability Control som skal lad chaufføren nyde de sportslige køreegenskaber.

Trods XFR-S Sportbrake langtfra kan følge med hverken Mercedes E63 AMG S eller Audi RS6, så må det betegnes som en overordentlig hurtig stationcar.

Læs også:  Vision 357 Speedster: Endnu et retro-koncept fra Porsche

Det lyder da som den perfekte hverdags- og feriebil? Drøm dig bag rattet med fuld fart gennem Tyskland af autobahn på vej mod Sydfrankrig. Samtidig er bagagerummet op til 1.675 liter, hvilket ikke er klassens bedste, men det skulle være rigeligt.

Designet skiller sig væsentlig ud fra den almindelige Sportbrake, og du kan kende den på de store 20” Varuna alufælge, og de mange aerodynamiske forbedringer som får den til at ligne en rigtig racer. Indvendig finder man et mere eksklusivt læderindtræk og detaljer i kulfiber.

Jaguar XFR-S Sporbrake bliver præsenteret ved Geneve Motor Show i næste måned, og kan allerede leveres i Danmark til sommer. Den danske pris er endnu ikke oplyst.

Nyd billederne af den vilde stationcar i galleriet foroven.