1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Volkswagen genopliver Dune Buggy
0

Volkswagen genopliver Dune Buggy

Volkswagen genopliver Dune Buggy
0
0

Volkswagen har genfortolket deres Beetle Dune konceptbil fra år 2000 med en ny konceptbil i samme stil. Ifølge tyskerne er den så godt som klar til produktion.

Den nye 2014 VW Beelte Dune konceptbil vil være at finde på Volkswagens stand på Detroit Motor Show næste uge og bliver fremvist her i en officiel designsketch.

Den originale Beelte Dune, der blev fremvist på Los Angeles Motor Show i år 2000, var et mere ekstremt koncept, hvorimod dennes efterfølger hævdes kun at være et koncept ’af navn’.

”Alt omkring denne bil er realiserbart – den er bogstaveligt talt en produktions klar bil”, sagde en talsmand fra VW.

Såfremt den bliver sat i produktion, vil den gøre coupé og cabrioletudgaverne af VW Beetle selskab. Bilen er baseret på Beetle coupé og har fået hævet affjedringen med 50mm, mens et særligt bodykit og 19-tommers fælge lader den skille sig ud.

Læs også:  Fords Ikoniske Ranger pick-up går elektrisk i 2025 - Plug-in Hybrid på vej

Kræfterne i Beetle Dune kommer fra en turboladet 210-hestes 2.0liters benzinmotor, sammensat med en sekstrins DSG gearkasse der trækker forhjulene. Det elektroniske XDS spærredifferentiale er standard og affjedringen anvender MacPherson for og et fire-link system bag.