1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Volkswagen på vej med 10-trins DSG
0

Volkswagen på vej med 10-trins DSG

Volkswagen på vej med 10-trins DSG
0
0

Volkswagens udviklingschef Hans-Jakob Neusser har afsløret begrænsede detaljer om en ny 10-trins dobbeltkoblingsgearkasse ved en præsentation af nye drivlinjer i Østrig.

Den avancerede dobbeltkoblingsgearkasse, der først blev hentydet af Volkswagens chef Martin Winterkorn ved sidste års Vienna motor symposium, forventes at blive anvendt i alle Volkswagens modeller – store som små.

Gearkassen bliver beskrevet som en essentiel udvikling i Volkswagens kamp for at styrke effektiviteten af fremtidige modeller med op til 15 % i 2020 og den nye 10-trins skal fungere som efterfølgeren til Volkswagens eksisterende 6-trins enhed, der bliver anvendt i VWs mere kraftfulde modeller.

På trods af at Neusser undlod at bekræfte at den var planlagt til at gå i produktion, bekræftede han at den nye enhed vil kunne klare moment op til 500 Nm.

Læs også:  Mercedes-AMG GLC SUV: Kraftfuld Hybridteknologi og Uovertrufne Kræfter

Samtidig med afsløringen af den nye gearkasse sagde VWs udviklingschef at en ny 240-hestes twin-turboladet 2.0-liters firecylindret dieselmotor vil blive tilbudt sammen med en række nye drivlinjer i den kommende ottende generation af Passat senere på året.