1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Volkswagen Passat i sportstøj
0

Volkswagen Passat i sportstøj

Volkswagen Passat i sportstøj
0
0

Volkswagen Passat er en konservativ bil når det kommer til design, men det kan der nu laves om på med R-Line til Variant-modellen.

R-Line pakken kommer samtidig med, at man hos Volkswagen justerer prisen og øger standardudstyrsniveauet, så det nu inkluderer DK-pakken på alle Passat-modeller.

Variant er navnet for stationcarmodellen, og man kan dermed både få en sportslig fremtoning men ikke sige nej til alle de praktiske dyder Passat Variant tilbyder.

R-Line modellen skiller sig ud fra de andre Passat-modeller med en ændret frontkofanger, et mere markant køleluftindtag, elegante integrerede tågeforlygter og et lille diskret R-Line-logo integreret i kølergrillen.
Kigger man langs siden ser man ligeledes et par sideskørter, mens man bagfra kan se en bagkofanger med sortlakeret diffuser, en tagspoiler og tagrællinger med mat-sølv overflade. De standard fælge er 17” Mallory-alufælge med 235-profil dæk, hvilket iflg. VW gør det sportslige ydre komplet.

Læs også:  Ford Mustang GTD: En ny superbil er født

Køreoplevelsen gøres mere sporty med en strammere sportsundervogn, karosseriet er sænket 15mm, mens 2.0 TSI-versionen med R-Line desuden er standardudstyret med en adaptiv undervogn.

Også sporty indeni

Kigger man ind i kabinen er R-Line-modellen udstyret med dybe sportssæder, hvor R-logoet er broderet i nakkestøtterne. Det almindelige rat er udskiftet med et læderbeklædt multifunktions-sportsrat, mens man også finder pedaler i børstet stål, R-Line indstigningslister og et instrumentbord med dekor i titansølv.

Motorudvalget består af en 177 hestes/380 Nm stærk 2.0 TDI eller 210 hestes/280 Nm 2.0 TSI. Accelerationstiderne er hhv. 8,6 og 7,7 sekunder fra 0-100 km/t, mens dieselmodellen klarer flotte 21,3 km/l ved blandet kørsel mod benzinmodellen som kører 13,9 km/l.

Priserne er 469.990 kr. for både diesel og benzinvarianten, mens man kan betale 25.000 kroner ekstra for den sekstrins DSG-gearkasse.

Læs også:  Volkswagen elektrificerer sit sportslige ikon GTI