1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Volkswagen planlægger Golf Alltrack
0

Volkswagen planlægger Golf Alltrack

Volkswagen planlægger Golf Alltrack
0
0

Volkswagen planlægger at introducere en crossoverudgave af næste generation af Golf og Jetta deres respektive stationcarudgaver.

Såfremt modellen bliver godkendt til produktion, ville den nye Alltrack model ligne den nyligt introducerede Passat Alltrack gevaldigt.

Bilen ville blive solgt som Golf Alltrack i Europa og Jetta Alltrack i Nordamerika. Den forventes på markedet i 2015.

Firehjulstræk som ekstraudstyr

Den nye Alltrack vil naturligvis have øget frihøjde, nye kofangere og lygter, bredere skærme og et særligt interiør, der skal give den et mere råt look end asfaltmodellerne.

Golf Alltrack vil blive udviklet med henblik på at tilbyde enten forhjulstræk eller Volkswagens 4Motion firehjulstræk som ekstraudstyr.

For at holde udviklings- samt produktionsomkostningerne nede, vil både den nye Golf stationcar samt Alltrack modellen få samme stålkarosse og drivlinje. Bilerne vil være baseret på den nye MQB platform.

Læs også:  ID.7 Brager frem og sikrer titlen som årets firmabil 2024

Nøglemarkedet for bilerne vil være Nordamerika, og selvom anden generation af Tiguan får premiere i 2014, forventes den at være større og mere rummelig, og Volkswagen ser derfor et behov for at udvide deres crossover-udvalg, til mindre modeller.