1. Home
  2. Bilnyheder
  3. VW planlægger CC Shooting Brake
0

VW planlægger CC Shooting Brake

VW planlægger CC Shooting Brake
0
0

Volkswagen har planer om at udvide sit Passat-program til at omfatte en stilfuld CC Shooting Brake.

Senior kilder i VW siger at en ny femdørs model er under udvikling som en efterfølger til den nuværende CC, baseret på Volkswagens MQB platform.

Den næste Passat forventes officielt i 2015 og den vil voksen i længden og nærme sig de fem meter, således at den fysiske størrelsesforskel mellem Passat og topmodellen Phaeton mindskes.

De større dimensioner vil også gavne pladsen i interiøret, inklusiv bagsædepladsen. Som med den nuværende CC, vil den kommende model anvende en række firecylindrede benzin- samt dieselmotorer. En plug-in hybrid er også en mulighed.

Inspiration fra Mercedes

Køberne vil have et valg mellem forhjulstræk eller VWs 4Motion firehjulstræk som ekstraudstyr, der vil anvende VWs seneste Haldex 5 system.
Volkswagen er endnu hemmelighedsfulde omkring den kommende CC Shooting Brake, der fortsat ikke er officielt bekræftet, men bilen forventes at placere stil over praktikalitet, som det kendes fra Mercedes CLS Shooting Brake.

Læs også:  Ford Mustang GTD: En ny superbil er født

Designelementer vil omfatte en svungen taglinje og en skrå bagklap. Et bagagerum på 570 liter forventes. Beslutningen om at udvide CC-programmet til at omfatte en Shooting Brake model kommer af at Passat Variant fortsat sælger i store oplag, trods den økonomiske krise i Europa.