1. Home
  2. Bilnyheder
  3. VW Polo R WRC gadebil med 217 hk
0

VW Polo R WRC gadebil med 217 hk

VW Polo R WRC gadebil med 217 hk
0
0

Volkswagen tog fusen på deres fans ved denne uges Wörthersee festival i Østrig, hvor de har offentliggjort denne Polo R WRC konceptbil.

Det som gør dette koncept specielt er ikke, at den med sine 217 hk bliver hurtigere end Golf GTI, men at den kommer i produktion i slutningen af 2013!
Du har sikkert allerede gættet, at Polo R WRC Street-konceptet er inspireret af Volkswagens model i World Rally Championship som de starter deltagelse i til næste år.

Mens den hardcore racer Polo R WRC har en 1.6 liters TSI motor med 295 hk(0-100 km/t på 4,1 sekunder), så har prototypen som er præsenteret ved Wörthersee festival en 2.0 liters firecylindret turbomotor med 217 hk, hvilket er 10 heste mere end Golf GTI.

Designmæssigt skiller Volkswagen Polo R WRC Street-konceptbilen sig dog også ud med flere aerodynamiske dele såsom den nydesignede kofanger foran med større ventilationskanaler, samt en diffusor, større hjulkasser i sort samt endnu større alufælge.

Læs også:  Så høje er fartbøderne

Sidst men ikke mindst tilføjede Volkswagen, at bilens chassis har fået en sænket sportsundervogn.

Spændende koncepter ved Wörthersee festival

Af andre spændende nyheder ved Wörthersee festival kan nævnes to specielle Golf GTI-modeller.

Golf GTI White Concept kan udvendig kendes på den karakteristiske “Orxywhite” matte farve. Interiøret er i rødt og sort med specielle lædersæder.

Golf GTI Black Dynamics er udviklet af ni unge lærlinge mellem 18 og 24 år. Motoren er en tunet 2.0 TSI med 335 hk, hvilket også betyder man finder et optimeret udstødningssystem, bremsesystem og en lavere affjedring.

Et gigantisk stereoanlæg med ni højtalere som spiller hele 1.800 watt, har lærlingene selvfølgelig også fået til at passe ind i konceptet.

Se billederne forneden af Polo R WRC, hvor man også kan se interiøret.

Læs også:  Cayenne S E-Hybrid: Porsche's nyeste Plug-in-perle